13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив уреди MVP в Шампионската лига (видео)

Макаби Тел Авив уреди MVP в Шампионската лига (видео)

Бонзи Колсън с договор за два сезона в Израел

Макаби Тел Авив не губи време и уреди още едно ново попълнение. Израелският гранд ще разчита на един от най-добрите реализатори в турското първенство през последния сезон Бонзи Колсън. Според информацията, договорът на 198-сантиметровия баскетболист с клуба ще бъде за два сезона.

Aмериканецът е бивш възпитаник на университета Нотр Дам, а след това има период в G-Лигата за отбора на Кентън Чардж. Има и 8 мача за Милуоки в НБА през 2018/2019.

На Стария континент 26-годишният баскетболист трупа опит с турските Дарушафака и Пинар Кършияка, както и с френския Страсбург. Най-полезен играч на френската ПРО А през 2020/2021. Реализатор №1 и MVP в Шампионската лига през същия сезон.

През последния сезон Бонзи Колсън записва средно по 16.2 точки, 7 борби и 1.6 асистенции в общо 29 мача в турския елит, както и средни показатели от 15 точки, 7.2 борби и 2.1 асистенции в 9 двубоя в Шампионската лига.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани