4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив неутрализира Барселона (видео)

Макаби Тел Авив неутрализира Барселона (видео)

Забивка на Отело Хънтър донесе радост в лагера на израелския гранд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив ликува за трети път в последните си четири двубоя в Евролигата. Селекцията на Янис Сфайропулос надделя над Барселона с 68:67 като гост в едно от най-старите съперничества на европейската сцена.

НАЙ-ДОБРИ: Драган Бендер наниза 15 точки за Макаби Тел Авив. Тайлър Дорси реализира 14. Илайджа Брайънт и Отело Хънтър се отчетоха с по 10 точки.

Кори Хигинс бе най-резултатен за Барселона с 16 точки. Кайл Курич и Никола Миротич останаха с по 12, като вторият овладя и 10 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Каталунците не намериха път към коша на съперника в последните три минути на двубоя, след като излязоха напред с 67:63. Макаби се възползва от това и чрез Тайлър Дорси, Скоти Уилбекин и Отело Хънтър стигна до пълен обрат с крайното 68:67.

И ОЩЕ: Испанският вицешампион е на второ място в класирането на Евролигата с баланс от 11-4, докато израелците са 13-ти с 6 победи и 9 загуби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 декември Макаби Тел Авив ще играе срещу Панатинайкос, а Барселона ще гостува на Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани