4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаМайк Джеймс не се смили над Жалгирис

Майк Джеймс не се смили над Жалгирис

Победа №6 за ЦСКА Москва в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Въпреки проблемите с треньора си Димитрис Итудис, Майк Джеймс изглежда не е показал всичко с екипа на ЦСКА Москва. Гардът изведе руския гранд до триумфа в Каунас след 87:78 над Жалгирис в дуел от 9 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс се развихри и навъртя 27 точки за ЦСКА Москва, като бе 5/6 от тройката. Уил Клайбърн добави 13. Дарън Хилиард вкара 12 точки.

Мариус Григонис бе най-резултатен за Жалгирис с 19 точки. Томас Уолкъп остана с 10 и 5 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Литовците имаха шанс да измъкнат победата, след като минута преди сирената намалиха до 78:79. Майк Джеймс обаче отчая съперника след две тройки и два успешни наказателни удара, което бе достатъчно за крайното 87:78 в полза на гостите.

И ОЩЕ: Тимът на Димитрис Итудис има в актива си 6 победи и 3 загуби, което го поставя на трето място в класирането на Евролигата. Селекцията от Каунас пък е на пета позиция с баланс от 5-4.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 ноември ЦСКА Москва ще гостува на Байерн Мюнхен, а ден по-късно Жалгирис ще кръстоса шпаги с Армани Милано.

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани