21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАМайкъл Джордан помага в разговорите между играчи и ръководители в НБА

Майкъл Джордан помага в разговорите между играчи и ръководители в НБА

Въздушния е обсъдил ситуацията с Крис Пол и Ръсел Уестбрук

Легендарният Майкъл Джордан следи изкъсо какво се случва в Орландо. 6-кратният шампион в НБА с Чикаго се е включил в разговорите между собствениците на клубове и играчите, които бойкотираха мачове от плейофите, съобщават медиите отвъд океана.

Според информацията, участникът в 14 издания на Мача на звездите отвъд океана е бил връзката между състезателите и шефовете на клубовете. Преди ден той е провел разговори с Ръсел Уестбрук и Крис Пол за желанията и несъгласието на баскетболистите.

По време на заседание на Борда на лигата Майкъл Джордан е призовал колегите си да дадат възможност на играчите да изразят позициите си.

“Изслушването сега е по-добро от говоренето”, категоричен е Майкъл Джордан, който е собственик на Шарлът.

Собствениците на клубовете подкрепят действията на баскетболистите си, като обсъждат варианти за помощ в борбата за расова справедливост в САЩ. По-рано през седмицата звездите от лигата призоваха ръководствата на клубовете да се занимаят по-сериозно с проблема.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани