13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Това е един безценен опит, от който ще се поучим

Людмил Хаджисотиров: Това е един безценен опит, от който ще се поучим

Много ни се иска Рилски да е по-силен през следващата година, допълни наставникът

В този мач имахме един период, в който не успяхме да вкараме кош. Имахме добри ситуации, но не успяхме да ги реализираме, при условие, че те бяха в бонус. Там се получи разликата. Поздравявам Левски Лукойл, който в тази серия бе по-силен. Ако бяхме спечелили четвъртата среща, можеше да е различно, но по обективни причини ние за финалите не бяхме в ритъма, който имахме през сезона. Ние си знаем, благодаря на феновете, на момчетата и ръководството за страхотния сезон, който направихме. Много искахме да спечелим титлата, но не ни стигнаха силите. За нас е успех, че се класирахме на финал. Това е един безценен опит, от който ще се поучим“, коментира пред Max Sport наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубения финал с 1-4 победи в серията от финалите в НБЛ.

Ще направим анализ. Завършихме първи в редовния сезон, спечелихме Купата на България, класирахме се за Топ 16 във ФИБА Къп и за първи път в историята на клуба играхме финал. Мисля, че сезонът е много успешен. Много ни се иска Рилски да е по-силен през следващата година. Много зависи и другите отбори как ще изглеждат, но още е рано“, каза още треньорът на носителя на Купа България 2021.

Левски Лукойл се върна на върха в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани