25 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Справихме се отлично в нападение

Людмил Хаджисотиров: Справихме се отлично в нападение

Има някакво натрупване на умора вече, заяви треньорът на Рилски спортист

Няма как да не съм доволен от нападението в мача. Когато вкараш 108 точки и направиш 30 асистенции, е добре. Смятам, че в нападение този път се справихме отлично. В защита не съм доволен от агресията и концентрацията на всички. Смятам, че можем да свършим по-добра работа, каквато вършехме в повечето мачове до момента„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха на тима си над Черноморец със 108:91.

Има някакво натрупване на умора вече, защото изиграхме доста поредни двубои. Ще имаме възможност обаче да починем един ден и да се прегрупираме, за да можем да се готвим за следващата серия от срещи. Още във вторник играем със Спартак в Плевен, а после у дома с Балкан. На първо място мисля, че трябва да се възстановим, за да можем да се върнем към начина и стила на игра, който искаме и в нападение, и в защита“, добави наставникът на самоковци след 11-тата им поредна победа в НБЛ.

Рилецо няма спиране, мина кота 100 срещу Черноморец (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани