11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Рилски със сигурност влиза по-опитен в елиминациите

Людмил Хаджисотиров: Рилски със сигурност влиза по-опитен в елиминациите

Първенството е силно, има качествени отбори, смята треньорът на вицешампионите

Няма какво да се лъжем, доволен съм от това, че всички за здрави след този мач. Черноморец не беше в пълен състав, но на нас ни липсваше Брендън Браун. Успяхме да завъртим всички баскетболисти и да използваме срещата като подготовка за плейофите. Реално тя беше част от тренировъчната ни седмица. Рилски със сигурност влиза по-опитен в елиминациите. Надявам се и по-готов, мисля, че и по-гладен за успехи. Също така знаем, че единственият начин да се класираме напред е да се фокусираме мач за мач„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след победата над Черноморец с 89:58.

Имаме увереност, но не и спокойствие. За мен винаги има едно здравословно напрежение, което мобилизира абсолютно всички. Пак казвам, миналият сезон бе страхотен за нас, но не успяхме да го завършим така, както ни се искаше по много причини, повечето от които обективни“, добави наставникът на самоковци, които слагат край на редовния сезон в НБЛ като лидери с баланс от 25-2.

Първенството е силно, има качествени отбори. Фокусирани сме за следващия двубой срещу Ямбол, който не трябва да се подценява, има силни индивидуалности, играе добре и разполага с добър треньор. На четвъртфиналите за Купата на България игра добре срещу Балкан, бе много близо до това да победи Левски в своята зала. Така че има неща, които искам да подобрим в нашата игра, особено нивото на концентрация в дадени моменти. Ако направим това, смятам, че можем да победим всички“, смята Людмил Хаджисотиров.

Рилски без проблеми срещу оределия състав на Черноморец

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани