21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Няма предаване

Людмил Хаджисотиров: Няма предаване

Имаше липси, които трябва да опитаме да компенсираме, смята треньорът на Рилски спортист

Мисля, че се борихме. Положихме адски много усилия днес. Имахме проблем на позиция 4 в нападение и в защита. Опитахме да компенсираме, но имахме много слаби проценти в нападение, на първо място – 38% общо, 30% от тройката, изпуснахме 10 опита от фаул линията. Има много неща, които се дължат и на защитата на Левски, както и на това, че бяхме по-напрегнати, защото искахме задължително да спечелим този мач„, заяви пред Max Sport треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Левски Лукойл със 79:87 във втория двубой от финалите в НБЛ.

Позволихме отново Данило Тасич и Кийт Бенсън да ни създадат проблеми. Тайрън Брейзълтън изнесе страхотен мач днес, вкара трудни стрелби и имаше общо 20 точки. Те пък лимитираха Брендън Браун. Смятам, че имаше повече усилия и енергия от нас в защита, но за сметка на това нападението ни беше по-слабо„, добави наставникът на самоковци.

Няма предаване. Ние отиваме в София, за да спечелим третия мач. Ще се подготвим максимално добре. Трябва да се възстановим. Липсва ни играта на Алекс, който е основна фигура. Имаше липси, които трябва да опитаме да компенсираме„, каза още Людмил Хаджисотиров.

Левски Лукойл дръпна с 2-0 във финала в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани