5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Новите играчи все още не са готови

Людмил Хаджисотиров: Новите играчи все още не са готови

През второто полувреме бяхме много слаби в нападение, коментира наставникът на Рилски спортист

„До момента, в който водехме с 10 точки, играехме доста добре, след това се получи спад с проблеми в нападение. Те изравниха и психологическият момент се прехвърли в тяхна полза. През второто полувреме бяхме много слаби в нападение, с общо 26 отбелязани точки, с много нисък процент на успеваемост„, така треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира представянето на тима си на старта в НБЛ.

Данило Тасич беше много сериозна сила в нападение, целенасочено ни атакуваха с него, не успяхме да го спрем. Идеята бе да го лимитираме, нo не се получи. След това и ние не успяхме да реализираме, за да си върнем самочувствието„, каза още наставникът на самоковци, които отстъпиха на Левски Лукойл с 64:75 у дома. 

Може би е имало подсъзнателно напрежение, но нещата тепърва започват. Все пак, вероятно това се отрази в нападение. Много помага на Левски, че са почти същия състав, както през миналия сезон. Ние имаме доста нови играчи и въпреки 6-те контроли, явно не са готови все още„, добави Людмил Хаджисотиров, чийто тим ще гостува на Академик Пловдив в следващия кръг. 

Ето и какво сподели гардът на Рилски спортист Павлин Иванов: 

„Имахме доста слаби минути в третата част, може би там се смени психологията. Те са добър отбор, добри играчи, а ние им дадохме да се разиграят. Чувствам се, все едно съм на 15 години, просто ми се играе баскетбол. Готов съм физически, психически съм здрав. За нас е най-важно всеки мач да даваме 100% и да надграждаме. Това, че започваме със загуба, не значи нищо. Само, че в следващия мач трябва да сме по-добри.“ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани