8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: На моменти играехме добре, на моменти имахме спадове

Людмил Хаджисотиров: На моменти играехме добре, на моменти имахме спадове

Като цяло контролирахме мача и постигнахме това, което искахме, допълни треньорът на Рилски спортист

„Очаквах, че мача с Черно море Тича няма да бъде лек. Тази седмица играем три мача и нямахме много време да се готвим за този сблъсък. Знаем, че играят на пълни смени в защита, което обикновено вади от ритъм другите отбори. На моменти играехме добре, на моменти имахме спадове. Успяхме да поведем с 18 точки, но после пак имаше отпускане и липса на концентрация, което доведе до сваляне на разликата. Като цяло обаче контролирахме мача и постигнахме това, което искахме – да победим, бе мнението на треньора на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над варненци с 85:76 в мач от НБЛ. 

Сега трябва малко да си починем, след което да се подготвим за гостуването в Стара Загора. Това ще е здрав, труден мач, защото Берое играе много добре като домакин, но пък ние ще се подготвим по най-добрия начин“, допълни наставникът на самоковци, които са еднолични лидери в класирането с баланс от 15-0. 

Рилски спортист запазва ритъм (видео)

Ето и какво каза за срещата крилото на Рилски спортист Йордан Минчев, който завърши с 6 точки, 2 борби и 2 асистенции:

„Победата в този мач не беше лесна, но ние направихме така да не е лесна. Не мога да говоря за другите играчи, но като че ли аз не подходих добре и това се отрази на играта ми. Започнах титуляр в този мач, но поведох играчите не както трябва и смятам, че аз имам голяма вина за този резултат, въпреки победата.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани