12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Имаме амбиции да затворим серията в Плевен

Людмил Хаджисотиров: Имаме амбиции да затворим серията в Плевен

В третата част показахме повече енергия, заяви треньорът на Рилски спортист

Преди мача казах на играчите, че този мач ще бъде по-здрав. Бях убеден в това. Спартак Плевен започна доста мобилизирано двубоя, докато ние пък излязохме леко разконцентрирани. Допускахме грешки в нападение, а в защита им дадохме да ни вкарат някои лесни кошове. Това им даде увереност и влязоха в ритъм. Ние все пак вкарахме 46 точки до почивката, но те отбелязаха 41, което е много, но пък се справяха значително по-добре в нападение, което също имаше значение“, заяви Людмил Хаджисотиров след втория успех на Спартак в полуфиналите на НБЛ.

В третата част показахме повече енергия, особено в края й и началото на четвъртата. Тогава започнахме да движим повече топката в нападение и да се възползваме от смените в защита, които правеха. Павлин вкара някои трудни и важни кошове, и постепенно успяхме да направим разликата малко по-комфортна накрая. Имаме амбиции да затворим серията в Плевен и отиваме там с голяма мотивация. Плевен все пак е трудно място за игра. Имат хубава публика и хубава атмосфера в залата, но какво по-хубаво от това да играеш баскетбол точно в такива зали и пред такива фенове. Пак казвам обаче, че ние отиваме там пределно концентрирани и мобилизирани за победа“, допълни наставникът на самоковци, чийто тим спечели с 89:75 във втория мач от серията от втория етап на плейофите в родния елит.

Рилски спортист с още една стъпка към финала в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани