11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Използвахме този мач да влезем в по-добър игрови ритъм

Людмил Хаджисотиров: Използвахме този мач да влезем в по-добър игрови ритъм

Не сме в оптимално състояние, но имаше и хубави неща, бе мнението на треньора на Рилски спортист

Мисля, че започнахме добре, след това имаше спад във втора част, особено в защита. Направихме и прекалено много технически грешки трети мач поред, което за мен е странно. Шумен не е играл толкова агресивно в защита, по-скоро лоши решения и липса на концентрация. Не сме в оптимално състояние, вижда се. Но имаше и хубави неща. В четвъртата част ги удържахме, играхме по-агресивно с повече енергия“, бе мнението на треньора на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над новака в НБЛ със 102:75.

Хубаво е, че Трей Портър отново се включи в отбора и имаше силен мач. Деян Карамфилов вкара много енергия. Въобще имаше добри неща, лесни кошове на бърза атака. Когато играем така, много трудно могат да ни спрат. Въпреки, че имаме само 14 асистенции, сме вкарали 102 точки. Аз лично не съм доволен от защитата първото полувреме, където допуснахме 43 точки, прекалено много. Моите уважения към Шумен, радвам се, че е пълна залата и вече има хубава атмосфера, но не може да ни вкарат 43 точки. Използвахме този мач да влезем в по-добър игрови ритъм. Трябва да се възстановим и да се подготвим за Левски, защото в събота ни чака много здрав мач“, добави наставникът на вицешампионите.

Рилски спортист мина кота 100 в Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани