8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Във всеки мач трябва да се доказваме

Людмил Хаджисотиров: Във всеки мач трябва да се доказваме

Смятам, че още във втората част свършихме добра работа, добави треньорът на Рилски спортист

Черноморец има силни играчи, силни индивидуалности. Първите 10 минути ни вкараха 20 точки, което за мен е несериозно и това казах на момчетата. Доста от тях бяха от наши грешки и липса на концентрация и такива неща няма как да се подминават. Това е и добра причина за повече тренировки. Като цяло обаче смятам, че още във втората част свършихме добра работа. В защита ги удържахме до 15 точки, а в самия край на двубоя, преди да влязат младите, бяха вкарали 71 точки 3 минути и нещо преди края, което значи, че защитата ни се подобри“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над бургазлии със 110:85.

„На полувремето им казах, че няма да говоря за нападение, защото бяхме вкарали 60 точки. Движехме добре топката, имахме заплаха в подкошието и от тройката, така че ставаше единствено въпрос за защита. Насъбраха ни се и много мачове, имаше някаква умора. Не е лесно да е мотивиран постоянно на 100% отборът, но каквото зависи от нас, ще го направим. Ние говорим помежду си, че във всеки мач трябва да се доказваме, защото никой няма да ни даде нищо на готово. Всеки мач е нова битка, започваме от нулата и се радвам, че след днешния двубой всички излязоха здрави. Чакаме и Ники Георгиев да се включи, защото въпреки фрактурата си, той не спря да тренира индивидуално. Знам, че е гладен, играе му се естествено, когато е готов, ще се включи“, добави наставникът на лидера в НБЛ, който записа 18-та победа през сезона.

6 поред за Рилецо в НБЛ след 110 точки срещу Черноморец

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани