Людмил Хаджисотиров: Всеки играч ни е важен

Този мач го забравяме, за Купата срещу Академик ще бъде по-трудно, смята треньорът на Рилски спортист

812

Взеха ни борбата, а това не може да го допускаме. Ако си взимаме борбата, ще играем по-добре. Академик е силен отбор в атака и борбата в нападение им дава втори шанс за стрелба от тройката. Трябва да свършим по-добра работа в този компонент. Във втората част допуснахме 27 точки, което не бива да се допуска. Все пак играхме добре като отбор с двама отсъстващи основни играчи“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха на тима си в Пловдив със 100:82.

Не се знае дали Мирослав Васов ще е готов за Купата на България. Всеки играч ни е важен. Първи сме по асистенции, което е резултат от отборния баскетбол, който налагаме. Този мач го забравяме, за Купата срещу Академик ще бъде по-трудно. Влизаме в ролята на фаворити, но съперникът ни ще играе по-освободено. В този турнир всеки мач е финал“, каза още наставникът на самоковци.

Рилски спортист наказа грешките на Академик

Предишна статияРилски спортист наказа грешките на Академик
Следваща статияЙордан Янков: Не играхме толкова отборно
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."