12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Винаги подхождаме сериозно към Ямбол

Людмил Хаджисотиров: Винаги подхождаме сериозно към Ямбол

За нас основното беше добре, че успяхме във втори мач да се обиграем, заяви треньорът на Рилски спортист

Ние винаги подхождаме сериозно към Ямбол, защото в зала „Диана“ се играе трудно. Знам, че те имаха здравословни проблеми през седмицата. За нас пък това беше вторият мач, в който играем с цял състав и искахме да го използваме, за да се обиграем и да се сработим по-добре след една лоша пауза с контузени и болни, каквато беше ситуацията и в повечето отбори в лигата. От тази гледна точка казвам, че беше добре за нас. Изобщо не съм доволен от защитата ни в първото полувреме. Позволихме да ни отбележат 48 точки, което е абсолютно недопустимо. Във второто полувреме имаше много повече енергия и агресия в защита. Оттам се отвори и нападението и в третата част вкарахме 37 точки“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Ямбол със 115:76.

„Но като цяло, за нас основното беше добре, че успяхме във втори мач да се обиграем, а новото момче Коди Карлсън да влезе в ротация и в ритъм. Имаме и тази опция. Сега вече разполагаме с няколко дни да се подготвим за Купата. Искам да пожелая на Ямбол да са здрави, да могат да радват с играта си феновете тук в залата, както са го правили досега. Те успяха да спечелят три от пет мача, видимо играеха доста по-добре. Сигурен съм, че ще завършат добре сезона. Пожелавам си и ние да бъдем здрави и да можем да се подготвим максимално добре за мача с Академик Пловдив. В момента мислим само за тази среща“, добави наставникът на самоковци, които победиха за 19-ти път в НБЛ.

Рилецо навъртя 115 точки в Ямбол (видео)

Ето какво сподели за срещата баскетболистът на Рилски Павлин Иванов, който реализира 14 точки:

„Започнахме малко по-разконцентрирано в защита. Позволихме на Ямбол да вкара близо 50 точки в първото полувреме. Във второто полувреме затегнахме защитата, започнахме да играем нашата игра и ни се получиха нещата.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани