18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Благодаря на играчите и на всички от моя тим

Людмил Хаджисотиров: Благодаря на играчите и на всички от моя тим

Надградихме от миналата година, но явно на финала не ни стигнаха неща, допълни наставникът на Рилски спортист

Мисля, че днес играхме доста по-здраво и се борихме. Имаше момент във втората част, в която даже поведохме. В този момент влязохме в бонус почти седем минути преди края на втората четвърт. Там имаше поредни нарушения, които направиха разликата сериозна. Това беше много важно за нас. След това се опитахме да се върнем, но не се получи. Поздравявам Балкан, много силен отбор. Ботевград заслужава титлата, както и феновете, които толкова много подкрепят отбора. Благодаря и на нашите деца, които дойдоха, както и на хората, които ни подкрепят„, бяха първите думи на треньора на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Балкан с 54:66 в последния мач в НБЛ за 2021/2022.

Имахме силен сезон, спечелихме две купи и бяхме първи в края на редовния сезон. Надградихме от миналата година, но явно на финала не ни стигнаха неща. Не искам да говоря под емоции. Моите играчи ми казаха, че комбинацията, на която сменихме нейното име на тренировката, са я знаели, когато сме я правили. Ако е така, не им прави чест. Така са чули, не искам да хвърлям сянка. Поздравявам още веднъж Балкан, но ние играхме феърплей отвсякъде. Благодаря на играчите и на всички от моя тим“, каза още наставникът на самоковци, които взеха Купата и Суперкупата на България през този сезон, но загубиха финалната серия в шампионата с 1-3 победи.

Не знам дали ще успеем да запазим състава“, завърши Людмил Хаджисотиров.

Балкан сложи „зелен“ цвят на титлата в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани