5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Атрактивна среща, но не и за треньорите, които си скъсаха...

Людмил Хаджисотиров: Атрактивна среща, но не и за треньорите, които си скъсаха нервите

Взехме правилните решения във важните моменти, добави наставникът на Рилски спортист

Атрактивна среща за зрителите, но не и за треньорите, които си скъсаха нервите. Поздравявам и отбора на Академик, който при пасив от 19 точки успя да се върне в мача„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след драматичния успех на тима си в Пловдив.

Ние на моменти играхме добре, но имахме и спадове. Направихме елементарни грешки, които не отиват на мъжки отбор. В същото време се радвам, че показахме характер и се борехме до края, взехме правилните решения във важните моменти„, добави наставникът на самоковци, които биха Академик с 99:89 след две продължения.

Имаме 6 нови играчи и всеки един такъв двубой ни е безценен. Смятам, че домакините имат много добър отбор, със солиден потенциал и всички ще берат ядове с тях. Николас Карвачо има голям потенциал, може да играе в нападение и в защита.  Това му е първа година в Европа, ще разчитаме на него. Брендън Браун трябваше да бъде по-агресивен, но се разигра в края“, завърши Людмил Хаджисотиров.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани