8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Целта ни е да изчистваме неточностите и да напаснем играчите

Любо Минчев: Целта ни е да изчистваме неточностите и да напаснем играчите

Подготовката протича в облекчен режим, признава треньорът на Берое

Тази вечер в 18.30 ч. Берое излиза в първата си контрола за подготвителния период срещу на Спартак Плевен. Поради ремонт на зала “Общинска“, двубоят ще се играе в зала “Младост“ в Димитровград, където “зелено-белите“ провеждат своята подготовка. Срещата ще бъде без публика заради мерките около коронавируса.

Подготовката протича в облекчен режим. Това, което бях планирал като тренировки и натоварвания не можем да го изпълним, тъй като нашата зала не е готова и пътуваме всеки ден до Димитровград. В резултат на това редуцирахме част от заниманията“, заяви треньорът на Берое Любо Минчев пред официалния сайт на клуба.

Резултатът днес не е от значение. В този първи приятелски двубой искам да видя желание и ентусиазъм в играчите. В последните месеци те не са имали възможност да участват в никакви срещи. Практиката показва, че в първите контроли две неща са много важни – желанието и грешките. Целта пред нас е да изчистваме неточностите и да напаснем всички играчи“, коментира специалистът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани