4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: В последната четвърт бяхме хаос

Любо Минчев: В последната четвърт бяхме хаос

Да, загубили сме, но няма да правя трагедии от това, допълва наставникът на Берое

Ако предния мач си го загубихме сами, този път беше по същия начин. Не искам да подценявам усилията на противника, но направихме доста глупости, които му позволиха да добие самочувствие и да стопи разликата от 12 точки. За това допринесе най-вече лошата ни организация в нападение. В последната четвърт бяхме хаос, а и в защита допуснахме много лесни точки и те ни взеха важни борби в нападение„, анализира играта на Берое Любо Минчев след загубата му от Академик Пловдив с 80:81.

В предишните двубои те също играха зонова преса. Тяхната енергия в трудни моменти им помага. Смятам, че това, че взимат втори мач с една точка, не е въпрос на късмет, а на наши глупости„, казва още наставникът на старозагорци, които допуснаха второ поражение в НБЛ през 2020/2021.

Феновете липсват на всички, но не трябва да се търсят такива оправдания. Да, загубили сме, но няма да правя трагедии от това, нищо, че е втора среща с една точка. Ще дойдат важни мачове и смятам, че тогава ще ги спечелим“, вярва Любо Минчев.

Академик излъга Берое в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани