10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Все още сме зелени

Любо Минчев: Все още сме зелени

Ще трябва време, коментира треньорът на Берое

Берое спечели първата контрола от предсезонната си подготовка срещу Спартак Плевен с 80:72. Проверката се игра в зала “Младост” в Димитровград, заради ремонт на спортното съоръжение в Стара Загора

Ето и как коментира представянето на своите треньорът на Берое Любо Минчев:

Очаквах да има енергия и ентусиазъм. В началото имаше. Нормално бе след това да се поуморим. Играчите все пак нямат необходимата свежест и това се отрази на агресията в играта ни. Направи ми впечатление, че сме зелени все още. Някои от играчите ни нямат опит в европейския баскетбол, някои от нещата все още не са им ясни. Ще трябва време”, сподели специалистът пред официалния сайт на Берое.

Радващото е, че имат потенциал и в хода на сезона бихме могли да се развием наистина добре. Този път Спартак имаше предимство в това, че е напред в подготовката. Изиграли са четири контроли до момента. Това е отбор с опитни играчи. Радващото е, че се справихме“, добави Любо Минчев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани