Лъчезар Тошков: Изпуснахме контрол над нещата

Силно се надяваме да се преборим за плейофите, пожела си баскетболистът на Миньор 2015

217

„Да, имам спомени от тази зала. Тук тръгна моята професионална кариера, ако мога така да кажа. Радвам се за това, което правят, първо да ги поздравя тях, играха бориха се. Беше доста завързан мач, но както винаги, по едно време не знам какво стана, изпуснахме контрол над нещата. И видяхте – стана 15 точки разликата. Да, уморихме се накрая и особено загубата от Левски, който беше доста важен мач за нас, и може би желанието изгасна“, обясни баскетболистът на Миньор 2015 Лъчезар Тошков след поражението във Варна с 69:86.

„Отбор сме със сигурност, но просто ни е трудно. Нямаме добра успеваемост, много неща бъркаме, но като за първа година отбор, смятам, че това нещо е нормално. Надявам се в бъдеще… сега има почивка за националния отбор, да поработим по-здраво. Силно се надяваме да се преборим за плейофите. Втората шестица ще бъде доста равностойна, надявам се да намерим сили и да успеем да влезем поне в плейофите. За Купата е ясно, че не успяхме„, добави гардът, който бе близо до дабъл-дабъл – 12 точки и 8 асистенции.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBta.bg
Предишна статияМартин Коцев: Най-силната ни част като игра беше четвъртата
Следваща статияДаниел Клечков: Играхме силно в нападение (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."