12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориЛъчезар Коцев: Нашата задача е да се представим добре в Дивизия А

Лъчезар Коцев: Нашата задача е да се представим добре в Дивизия А

Подготовката върви по план, добави селекционерът на 20-годишните националки

Националният ни отбор на жени до 20 г. се подготвя в Чепеларе за европейското първенство, Дивизия А, което ще се проведе в Шопрон (Унгария). На шампионата на Стария континент, който стартира на 8 юли, нашите ще играят срещу Полша, Испания и Литва.

От дълги години сме тук, в Чепеларе. Преди с момчетата, с които работих в националните гарнитури, сега с момичетата. Избрали сме мястото, защото надморската височина е подходяща за нашата подготовка. Успяваме да изпълним всички поставени задачи. Залата е на наше разположение 24 часа. Условията са прекрасни„, заяви пред официалната страна на Община Чепеларе във Фейсбук Лъчезар Коцев.

Подготовката върви по план, доста е тежка, защото трябва да подготвим отбора физически, психически и технически. Така че върви доста тежко, но целите и задачите, които сме си поставили за този период тук, на 90% са изпълнени„, добави наставникът на 20-годишните националки.

Сега сме в Дивизия А, ще се сблъскаме с големите баскетболни сили. Нашата задача е да се представим добре и ако успеем да запазим мястото си в Дивизия А, ще бъде един добър резултат„, завърши Лъчезар Коцев, чийто тим утре (25 юни) ще изиграе първата си контрола срещу Румъния в зала „Общинска“ в Стара Загора от 18.00 ч.

Ясни са датите на всички контроли на националките до 20 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани