11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАЛуд мач в Детройт: Кръв, удар в лицето на играч на Пистънс...

Луд мач в Детройт: Кръв, удар в лицето на играч на Пистънс и втора дисквалификация в кариерата на Краля (видео)

Лейкърс отмъкнаха победата след силна последна четвърт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс не доигра последния мач на своя Лос Анджелис Лейкърс в НБА, след като бе изгонен 9 минути преди края на третата част. Това се случи, след като Краля удари в лицето с лакът центъра на Детройт Айзея Стюарт, който се сдоби с аркада.

След това баскетболистът на Пистънс направи няколко опита да отвърне на своя съперник, но бе удържан от служителите по сигурността. Айзея Стюарт бе отведен в стаята на реферите.

В резултат на това и двамата участници в случката бяха изгонени. Това е второто отстраняване в кариерата на Леброн Джеймс, след това през 2017 г. Тогава 4-кратният шампион в НБА е изгонен, заради спорове със съдиите. Този път крилото получи умишлен фаул от 2 тип.

По-рано този сезон пък Айзея Стюарт имаше спречкване с Блейк Грифин от Бруклин.

След преглед на видео на ситуацията с техническо нарушение бе наказан Ръсел Уестбрук. 

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 12 точки преди инцидента, Лейкърс се стегнаха и направиха силна последна четвърт, в която нанизаха 37 точки срещу 17 за съперника, за да стигнат до успеха със 121:116 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Над всички за Лейкърс бе Антъни Дейвис, който се разписа с 30 точки, 10 борби и 6 асистенции. Ръсел Уестбрук добави 26 и 10 асистенции. Кармело Антъни се отчете с 18 точки.

Джеръми Грант бе най-резултатен за Детройт с 36 точки. Хамиду Диало остана със 17 и 6 борби.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕТРОЙТ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани