10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориЛоренцо Браун: Израснах, гледайки Испания с Пау и Марк Гасол

Лоренцо Браун: Израснах, гледайки Испания с Пау и Марк Гасол

Очаквам с нетърпение да изляза на терена, допълва гардът

Испания ще разчита на Лоренцо Браун на европейското първенство. Наскоро американецът получи местен паспорт и вече тренира с новите си съотборници.

„Щастлив съм, че съм тук. Искам да благодаря на всички, че ми позволиха да съм част от този отбор. Мисля, че да играя с тези момчета ще ми помогне да израсна, защото те са част от силни отбори в Европа. Политиката не е моя работа. Аз играя баскетбол. Не можех да откажа подобна възможност. Израснах, гледайки този тим с Пау и Марк Гасол. За мен е чест и очаквам с нетърпение да изляза на терена„, казва Лоренцо Браун.

На шампионата на Стария континент Лоренцо Браун и компания ще започнат с мач срещу България на 1 септември в „Тбилиси Арена“ в грузинската столица. Останалите отбори в група А са Турция, Белгия, Черна гора и домакините.

Преди това селекцията на Серджо Скариоло ще има двубои от световните квалификации, съответно срещу Исландия на 24 август и срещу Нидерландия на 27 август.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани