17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛичен рекорд на Кевин Дюрант от 55 точки в НБА (видео)

Личен рекорд на Кевин Дюрант от 55 точки в НБА (видео)

Усилията на крилото обаче не стигнаха срещу Атланта

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант реализира рекордните в кариерата си в НБА 55 точки, но и това не спаси Бруклин от загуба. „Мрежите“ наведоха глави пред Атланта след 115:122 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: 33-годишният Дюрант премина границата от 50 точки в един мач за Нетс за трети път през този сезон. Това е рекорд за играч от НБА на 33 или повече години. При стрелбата си от игра крилото на Бруклин бе 19/28, включително 8/10 зад дъгата, както и 9/11 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Кайри Ървинг вкара 31 точки плюс 6 асистенции.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 36 точки, 6 борби и 10 асистенции. По 15 добавиха Ди`Андре Хънтър и Данило Галинари, като първият овладя и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: „Ястребите“ нанесоха своя удар през втория период, като направиха серия от 14-0, дело на Трей Йънг и Данило Галинари, за да излязат напред с 65:50 на голямата почивка. След паузата въпреки усилията на Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, Бруклин не успя да стигне до обрат.

И ОЩЕ: Нетс останаха без Горан Драгич, който влезе в здравните протоколи на НБА, както и без Сет Къри, който е с травма в глезена. Брус Браун пък е с грип.

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани