7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЛекар смята, че Дюрант ще се завърне на предишното си ниво

Лекар смята, че Дюрант ще се завърне на предишното си ниво

Крилото скъса ахилес във финалите в НБА през 2019 г. и оттогава се възстановява

Кевин Дюрант ще се завърне на паркета в НБА на нивото, на което бе преди да скъса ахилеса си. Това смята ортопедът Лейт Язрави, който се занимава със спортни травми в Ню Йорк.

Кевин не е на 36 или 37 години, в края на кариерата си. Всичко ще се оправи за него. Не виждам никакъв проблем той да играе на същото ниво, на което беше преди година и половина”, убеден е Лейт Язрави.

32-годишният баскетболист получи травмата по време на финалите в НБА през 2019 г. След това Кевин Дюрант се подложи на операция, от която се възстановява повече от 12 месеца. Това му попречи да облече екипа на новия си тим Бруклин през миналия сезон.

За 12-те си години в НБА крилото има на сметката си 10 участия в Мача на звездите отвъд океана, наградата MVP през 2014 г., две шампионски титли с Голдън Стейт и призовете за Най-полезен играч на финалите в лигата през 2017 и 2018 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани