13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАЛейкърс хванаха ритъм, удържаха Хюстън (видео)

Лейкърс хванаха ритъм, удържаха Хюстън (видео)

Четвърти успех за "езерняците" в последните им пет мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс спечелиха за четвърти път в последните си пет мача в НБА. „Езерняците“ се наложиха над Хюстън с 95:85, за да запишат трети домакински успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Кармело Антъни поведе колоната на реализаторите за Лейкърс с 23 точки, от които 5 тройки. Ръсел Уестбрук добави 20, 8 борби и 9 асистенции. Антъни Дейвис приключи с 16 точки и 13 борби. Леброн Джеймс се отчете с 15, 7 борби и 8 асистенции.

Ерик Гордън бе най-добър за Хюстън със 17 точки. Крисчън Ууд също достигна до дабъл-дабъл – 16 и 13 борби. Кевин Портър Джуниър остана с 13 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Рокетс изоставаха с 24 точки през първото полувреме и с 28 след почивката, но след това се вдигнаха на щурм и намалиха пасива си. Лейкърс пък отвърна с по-добра защита, за да запази преднината си. „Ракетите“ не си направиха никаква услуга с 25-те допуснати технически грешки и с пропуснатите 14 опита от фаул линията.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата отбора ще играят отново на 2 ноември. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани