10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛейкърс спряха негативна серия срещу Минесота (видео)

Лейкърс спряха негативна серия срещу Минесота (видео)

Леброн Джеймс се изкачи четвърти във вечната ранглиста за най-много успешни изстрели от фаул линията в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс спечелиха за първи път през този сезон в НБА срещу Минесота. „Езерняците“ прекъснаха серия от две поредни поражения от този съперник, след като го победиха със 108:103 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс завърши с 26 точки, 7 борби и 5 асистенции за Лейкърс, a oсвен това, измести легендата Оскар Робъртсън от 4-тото място във вечната ранглиста за най-много успешни изстрели от фаул линията в лигата. Малик Монк добави 22. Ръсел Уестбрук се разписа с 20 точки и 5 асистенции.

Наз Рейд бе много полезен за Минесота и оформи дабъл-дабъл – 23 точки и 11 борби. Антъни Едуардс се отчете с 18 и 7 борби. Джейлън Ноуъл остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Двата състава си сменяха водачеството през последния период, като нито един от тях не поведе с повече от 7 точки. Лейкърс успяха да се възползват по-добре от слабостите на Тимбърулвс в края и чрез Ейвъри Брадли и Малик Монк излязоха напред със 105:100, което се оказа достатъчно за успеха им.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В сряда сутрин Лейкърс ще приемат Сакраменто, а след по-малко от 24 часа Минесота ще излезе срещу Клипърс. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани