15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАЛейкърс се прицелиха в дуо на Торонто

Лейкърс се прицелиха в дуо на Торонто

"Езерняците" искат Серж Ибака и Марк Гасол

Лос Анджелис Лейкърс изглежда вече кроят планове за селекцията си преди старта на новия сезон в НБА. Според медиите отвъд океана, шампионите в лигата проявяват сериозен интерес към опитните Марк Гасол и Серж Ибака, които ще се превърнат в свободни агенти.

35-годишният Марк Гасол е първенец в най-силното първенство в света с Торонто от 2019 г. Преди това той преминава през Мемфис отвъд океана, както и през Хирона и Барселона в родината си. През 2019/2020 центърът записва средно по 7.5 точки, 6.3 борби и 3.3 асистенции в общо 44 мача на Раптърс в НБА.

Серж Ибака също има шампионски пръстен с Торонто отпреди година. Отвъд океана играе още за Орландо и Оклахома. През миналия сезон центърът оставя срещу името си средни показатели от 15.4 точки, 8.2 борби и 1.4 асистенции в общо 55 двубоя на канадците в лигата.

2020/2021 в НБА трябва да започне на 22 декември. Все още няма окончателна дата за отварянето на пазара за свободните агенти, като се очаква това да се случи около 1 декември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани