8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАЛейкърс помрачиха специална нощ за Стеф Къри (видео)

Лейкърс помрачиха специална нощ за Стеф Къри (видео)

Гардът стана лидер по асистенции в Голдън Стейт за всички времена

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс оформи четвърти си трипъл-дабъл през сезона, а Лос Анджелис Лейкърс спечелиха при визитата си на Голдън Стейт след 128:97. Това бе 26-тa победа за шампионите в лигата, като те си осигуриха триумф в серията срещу Уориърс през сезона след 2-1.

НАЙ-ДОБРИ: Монтрезъл Херъл бе най-добър за Лейкърс с 27 точки и 5 борби. Краля остави срещу името си в статистиката 22 точки, 10 борби и 11 асистенции. Тейлън Хортън-Тъкър се включи от пейката с 18 точки.

Стеф Къри се превърна в лидер по асистенции за Голдън Стейт за всички времена ден след 33-тия си рожден ден. Гардът се разписа с 27 точки и 2 завършващи подавания. Андрю Уигинс остана с 15.

И ОЩЕ: Преди двубоя Стеф Къри имаше 4854 подавания, като му бяха нужни само две, за да изпревари Гай Роджърс. Двамата са единствените играчи на Уориърс, които имат по повече от 4000 асистенции в историята на клуба.

СТАТИТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани