9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЛейкърс отново с центровете срещу Денвър

Лейкърс отново с центровете срещу Денвър

"Езерняците" ще се върнат към класическия си стил на игра

Лос Анджелис Лейкърс ще се изправят срещу Денвър във финала на Западната конференция в НБА. Мач №1 от серията между двата състава ще бъде на 19 септември от 4.00 ч. българско време.

Наставникът на “езерняците” Франк Вогъл възнамерява да използва центровете си Джавел Макгий и Дуайт Хауърд срещу Нъгетс. В последните четири двубоя от серията с Хюстън двамата играха общо 23 минути.

Никола Йокич е един от най-уникалните играчи в света, един от най-уникалните центрове, раждани някога. Това означава, че ще трябва да му противодействаме по някакъв начин. Не искам да навлизам в подробности, но ние ще бъдем Лейкърс, каквито сме през целия сезон”, заяви Франк Вогъл.

В последната серия се приспособихме към игра с по-ниска петица, но сега очаквам да се върнем към това, което сме в класическия си вариант, добави специалистът.

Лейкърс и Денвър ще се изправят един срещу друг във финал в конференцията си за първи път от 2009 г. Тогава тимът от Ел Ей печели серията с 4-2 победи, а впоследствие става и шампион в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани