13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс отмъкнаха Монтрезъл Херъл (видео)

Лейкърс отмъкнаха Монтрезъл Херъл (видео)

Крилото подписва за $19 млн. и два сезона при "езерняците"

Лос Анджелис Лейкърс си осигуриха услугите на един от играчите, които направиха сериозно впечатление през миналия сезон в НБА. Според медиите отвъд океана, Монтрезъл Херъл ще стане съотборник на Леброн Джеймс при “езерняцитe”.

Според информацията, двуметровото крило ще вземе $19 млн. през следващите два сезона като част от Лейкърс. Това ще бъде трети отбор в НБА за 26-годишния баскетболист след Хюстън и Клипърс. Най-добър шести играч в лигата през миналия сезон.

С “ножиците” Монтрезъл Херъл има три години в НБА, като през 2019/2020 достигa до полуфинал на Запад, където тимът му отстъпва на Денвър с 3-4 победи в серията. През последния сезон той записва средно по 18.6 точки, 7.1 борби и 1.7 асистенции в общо 63 мача на Клипърс в лигата.

Освен това, Лейкърс се сдобиха с гарда Уесли Матюс, който парафира за година и ще получи $3.6 млн. Амбициите на клуба от Ел Ей обаче не свършват дотук. “Езерняците” проявяват интерес към Богдан Богданович и Марк Гасол.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани