10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛейкърс направиха още една стъпка към финалите в НБА (видео)

Лейкърс направиха още една стъпка към финалите в НБА (видео)

Денвър е изправен пред елиминация за седми път в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс са на победа от финалите в НБА. Това стана факт, след като “езерняците” надделяха над Денвър със 114:108, за да поведат с 3-1 победи в серията за златото в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис остави на сметката на Лейкърс 34 точки и 5 борби, като бе 13/14 от линията за изпълнение на наказателни удари. Леброн Джеймс добави 26, 9 борби и 8 асистенции, като бе 11/14 от фаул линията. Кентавиус Колдуел-Поуп реализира 13 точки.

Джамал Мъри приключи с 32 точки и 8 асистенции за Денвър, който е изправен пред елиминация за седми път в плейофите. Джеръми Грант вкара 17. Никола Йокич остана с 16 точки и 7 борби.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Дуото Антъни Дейвис и Леброн Джеймс работеше в перфектен синхрон. Първият свърши много работа в нападение с важни точки за Лейкърс, докато Краля се справи силно в защита, като в края принуди Джамал Мъри да допусне няколко грешки. “Езерняците” овладяха и 12 борби в нападение, което им помогна да вкарат 25 точки от втори шанс срещу 6 за съперника.

И ОЩЕ: Леброн Джеймс излезе с надпис “Искаме правосъдие” на маратонките си в знак на протест заради решението на съдебния състав в Кентъки, който не повдигна обвинения на трима полицаи за смъртта на афроамериканката Бриона Тейлър, загинала при полицейска операция на 13 март.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 септември Лос Анджелис Лейкърс могат да си осигурят място на финалите в НБА за първи път от десетилетие.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани