11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАЛейкърс искат още двама

Лейкърс искат още двама

Диaндре Джордан и Рейджон Рондо в плановете на "езерняците"

Лос Анджелис Лейкърс изглежда не са приключили със селекцията си за новия сезон в НБА. Според медиите отвъд океана, „езерняците“ са фаворити за подписите на Диaндре Джордан и Рейджон Рондо, ако те се разделят с отборите си. 

35-годишният Рондо бе трейднат в Мемфис преди няколко седмици, след като завърши последния сезон в Клипърс. Гардът има договор на стойност $7.5 млн., но самият той възнамерява да се раздели с Гризлис преди началото на 2021/2022 в НБА. За последно Рейджон Рондо носи екипа на „езерняците“ през 2020 г., като с тях става шампион в лигата преди година.

По-сложна е ситуацията с Диандре Джордан, който е нежелан в Бруклин. Договорът му с „ножиците“ е за три години на стойност около $30 млн., като от него остават още два сезона. Очаква се Нетс и самият играч да вземат общо решение преди началото на тренировъчните лагери през септември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани