18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛейкърс все по-близо до финал на Запад (видео)

Лейкърс все по-близо до финал на Запад (видео)

"Езерняците" могат да елиминират Хюстън до два дни

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс се доближиха до участие на финалите в Западната конференция на НБА. “Езерняците” надделяха над Хюстън със 110:100 за 3-1 победи в серията от втория етап на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис се отчете с 29 точки, 12 борби и 5 асистенции за Лейкърс. Леброн Джеймс и Алекс Карузо добавиха по 16, като първият допълни сметката са с 15 борби и 9 асистенции. Рейджон Рондо се включи от пейката с 11 точки, 10 борби и 8 асистенции.

Ръсел Уестбрук бе най-добър за Хюстън с 25 точки. Джеймс Хардън оформи дабъл-дабъл – 21 и 10 асистенции. Ерик Гордън остана с 19 точки.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Лейкърс имаха аванс от 23 точки в средата на четвъртия период, но защитата на Хюстън се събуди. “Ракетите” отговориха със серия от 18-2, за да намалят до 96:103. Антъни Дейвис и Алекс Карузо обаче осигуриха победата на тима от Ел Ей.

И ОЩЕ: Когато Леброн Джеймс има три победи в серия, обикновено тя приключва. Неговите отбори, включително Маями и Кливланд, са 13-0 в серии, в които водят с 3-1 и 36-10 в следващите си двубои след мач №4.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Лос Анджелис Лейкърс могат да си свършат работата в серията още на 13 септември.

СТАТИСТИКА ОТ ХЮСТЪН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани