10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛевски си тръгва с победата от Варна (видео)

Левски си тръгва с победата от Варна (видео)

Столичани се наложиха над Черно море Тича

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски постигна трети успех в НБЛ през този сезон. Отборът на Димитър Ангелов се наложи над Черно море Тича с 95:74 като гост в мач от 7 кръг в родния елит. Столичани имат в актива си и 3 загуби, което ги поставя на шесто място в класирането, докато варненци са четвърти с баланс от 3-4.

НАЙ-ДОБРИ: Алън Арнет и Джон Флорвиъс бяха най-добри за Левски с по 20 точки, като първият грабна 9 борби, докато неговият съотборник взе 14 плюс 5 асистенции. С по 12 приключиха Николай Михайлов и Лъчезар Димитров, като първият овладя и 7 борби.

Мартин Коцев се завърна в игра за Черно море Тича с 14 точки и 5 борби. Михаил Молдов добави 13. С по 10 точки останаха Аверил Угба и Лъчезар Тошков, като последният допълни статистиката си с 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Левски взе двуцифрен аванс още в първите 10 минути, след като дръпна с 28:16 и до финалната сирена не изпусна инициативата. Бронзовият медалист в НБЛ от миналия сезон даде само една част на домакините – последната, която бе взета от тях с 25:19, но това не се оказа достатъчно, за да притесни Левски.

И ОЩЕ: Срещата в зала „Христо Борисов“ се игра без публика, заради наказание, наложено на Черно море Тича.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември Левски ще приеме Берое, докато същия ден Черно море Тича ще гостува на Балкан. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – ЛЕВСКИ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани