12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЛевски Лукойл разбра вероятните си противници в квалификацията за ШЛ (видео)

Левски Лукойл разбра вероятните си противници в квалификацията за ШЛ (видео)

Жребият ще бъде утре по обяд

Левски Лукойл вече знае възможните си съперници в квалификацията за Шампионската лига. Първенецът на България е поставен в 3-та урна преди жребия, където са още Белфиус Монс, АЕК Ларнака и Спортинг.

24 тима ще участват в квалификацията за Шампионската лига, като те са разделени в шест урни. Според ранкинг на клубовете, направен от надпреварата, отборите от урна 1 и 2 са поставени и ще се включат в пресявките от полуфиналите.

Съставите от 3-та урна, където е Левски Лукойл, ще имат за противници в първия кръг на квалификацията отборите от 6-та урна. Така „сините“ ще излязат срещу един от Калев, Прометей, Сплит и Лайден. Първите мачове ще бъдат на 13 септември. 

Победителите от осемте мача в първия кръг се класират на полуфиналите, където ще бъдат и тимовете от първите две урни. Последните четири тима от финалите ще се играят в редовния сезон в Шампионската лига, който ще стартира на 4 октомври. Там те ще се присъединият към други 28 отбора.

Жребият за квалификацията и редовния сезон в Шампионската лига ще се проведе утре (7 юли) от 12.00 ч. Можете да го проследите тук

Левски Лукойл ще научи съперниците си за квалификацията в ШЛ след два дни (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани