13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл запазва основните си играчи

Левски Лукойл запазва основните си играчи

"Сините" близо и до привличането на Станислав Ваклинов

Левски Лукойл започва да навлиза в подготвителен режим. Първата официална тренировка на шампионите в зала „Универсиада“ ще бъде 30 август. Това потвърди пред bball.bg треньорът на „сините“ Тити Папазов.

Столичани ще разчитат и през новия сезон на играчите си с договори. Това са Христо Захариев, Венцислав Петков, Чавдар Костов, Асен Великов, Лъчезар Димитров и Николай Михайлов. 

Очаква се съвсем скоро и официализирането на споразумението на национала Станислав Ваклинов. 207-сантиметровото тежко крило прекара последните три години в Берое, като това бе вторият му период при старозагорци след този през 2015/2016.

Левски Лукойл ще играе в квалификацията за Шампионската лига през този сезон. Първият съперник на столичани е украинският Прометей. Мачът ще се проведе на 14 септември. Другите тимове, които ще пристигнат у нас за пресявките са Парма, Апоел Ейлат, Опава и Льо Ман. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани