17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл загуби от МЗТ в Скопие

Левски Лукойл загуби от МЗТ в Скопие

Йордан Минчев вкара 24 точки срещу бившия си отбор

Левски Лукойл допусна загуба при визитата си в Северна Македония. В зала “Яне Сандански” в Скопие носителят на Купата и Суперкупата на България не успя срещу МЗТ след 74:94 като гост.

Участие в контролата за българския тим не взе Христо Захариев, а в групата не бе Чавдар Костов. В тяхно отсъствие Йордан Минчев наниза 24 точки срещу бившия си отбор, като допълни сметката си с 6 борби, 2 асистенции и 1 чадър.

Тайрън Брейзълтън се разписа с 18 точки за Левски Лукойл. Венцислав Петков вкара 17. Данило Тасич приключи с 10 точки и 9 борби.

Дамян Стояновски и Андрей Магдевски бяха най-резултатни за МЗТ Скопие с по 17 точки. Феми Олудзоби остави срещу името си 15.

Домакините си изстреляха напред с 31:15 в края на първата част. През втория период МЗТ увеличи аванса си до 21 точки, но Левски Лукойл не се предаде и намали до 13. През последната четвърт македонците не изпуснаха инициативата и стигнаха до победата.

По време на двубоя треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов изрази недоволството си от някои решения на съдиите Игор Митровски, Зоран Митровски и Александър Павлов, за което получи техническо нарушение.

Вторият двубой между двата състава ще се проведе по-късно днес от 15.00 ч.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани