8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс: Ще играя в тази лига поне още няколко години (видео)

Леброн Джеймс: Ще играя в тази лига поне още няколко години (видео)

4-кратният шампион в НБА потвърди намеренията си след мача с Ню Йорк

На 38 години Леброн Джеймс не смята да се отказва от баскетбола в близко бъдеще. Това потвърди самият той след успеха на своя Лос Анджелис Лейкърс над Ню Йорк със 129:123 след продължение в мач от НБА.

Леброн Джеймс в Топ 4 по асистенции в НБА за всички времена (видео)

„Няма да ходя никъде. Ще играя в тази лига поне още няколко години“, заяви Леброн Джеймс по време на пресконференцията след двубоя срещу Никс.

В тази среща 4-кратният шампион в НБА стана първият баскетболист в историята с трипъл-дабъл в 20-тата си година, след като се отчете с 28 точки, 10 борби и 11 асистенции. Освен това, той се изкачи до четвъртото място във вечната ранглиста по завършващи подавания в лигата с общо 10 338.

Леброн Джеймс е на само 89 точки от това да подобри рекорда на легендата Карим Абдул-Джабар, който е реализатор №1 в НБА за всички времена – 38 387 точки. В момента носителят на 4 приза MVP в НБА има общо 38 299 точки в кариерата си.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани