21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс отново с проблеми с глезена (видео)

Леброн Джеймс отново с проблеми с глезена (видео)

Краля не завърши последния мач на тима си от редовния сезон в НБА

Една от звездите в НБА Леброн Джеймс не завърши последния мач на своя Лос Анджелис Лейкърс от редовния сезон, заради проблеми с глезена. Това се случи при успеха на „езерняците“ над Ню Орлиънс със 110:98 като гости.

В средата на последната част при атака към коша на съперника Краля се приземи на десния си крак, а малко след това изпита болка и се озова на паркета. Леброн бе заменен и повече не се завърна в игра.

След двубоя обаче треньорът на Лейкърс Франк Вогъл сподели, че контузията на Джеймс не е сериозна.

Леброн каза, че глезенът му е добре, той е готов да играе в следващите мачове. Няма проблем„, заяви Франк Вогъл, чийто тим финишира седми на Запад и ще играе срещу Голдън Стейт в елиминационния турнир, който лигата отреди за определяне на последните участници в плейофите.

Срещу Ню Орлиънс 4-кратният шампион в НБА се разписа с 25 точки и 6 асистенции, като бе 11/22 при стрелбата си от игра. Заради контузия в десния глезен по-рано през сезона Леброн Джеймс пропусна повече от месец.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани