7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс - за Олимпиадата, за 2020/2021 в НБА и за бъдещето...

Леброн Джеймс – за Олимпиадата, за 2020/2021 в НБА и за бъдещето (видео)

Краля сподели, че вярва напълно на треньорите и ръководството на Лейкърс

След като бе елиминиран в първия кръг на плейофите в НБА за първи път в кариерата си, Леброн Джеймс призна, че се вълнува повече от продължението на „Космически забивки“, което трябва да излезе през юли, отколкото от участие на Олимпиадата. 

Ще играя с героите от филма, а не на Олимпиадата. Фокусиран съм върху това. Не беше възможно да постигнем успех срещу Финикс. Сега преминавам към друг тим„, пошегува се Краля.

През цялото време ми се струваше, че от момента, в който се озовахме в „балона“ в Орландо до този момент, това беше опустошително време. Тимът беше психологически и емоционално изтощен. Разбира се, всеки отбор трябва да се справи с това. Но ние, както и Маями, останахме в „балона“ по-дълго от всеки друг. След това дойде тази кратка пауза, след което сезонът започна„, добави Леброн Джеймс, който пропусна повече от месец заради травма в глезена през 2020/2021.

Имам вяра на ръководството и на треньорите. Те вършат страхотна работа. Независимо от промените, най-важното за нас е Антъни Дейвис да бъде здрав и да бъде във форма. Глезенът ми трябва да бъде напълно възстановен до следващия сезон. Това ще бъдат ключовите точки към успехите ни в бъдеще„, добави Леброн Джеймс, който приключи 18-тата си година в НБА.

НБА ще има нов шампион! Финикс отстрани Лейкърс (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани