9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс за второто място за MVP: Това ме вбеси

Леброн Джеймс за второто място за MVP: Това ме вбеси

Не казвам, че победителят не заслужаваше, добави Краля

Лос Анджелис Лейкърс започнаха с победа участието си във финалите на Западната конференция в НБА след 126:114 над Денвър. Една от звездите на “езерняците” Леброн Джеймс имаше и за какво да бъде недоволен.

Краля завърши втори в гласуването за наградата MVP на 2019/2020 в НБА. Победител за вторa поредна година стана Янис Адетокунбо от Милуоки.

LeBron James tweeted this after saying he was “pissed off” about MVP voting 👀

Публикувахте от SportsCenter в Петък, 18 септември 2020 г.

Това ме ядоса. Това е моят искрен отговор. От 101 гласа получих 16 за първо място. Това ме разгневи повече от всичко. Не казвам, че победителят не заслужаваше. Не съм влязъл в тази лига, казвайки си, че искам да съм MVP или шампион, а, че искам да се справям всеки ден. Има някои неща, които не мога да контролирам, но това ме вбеси”, сподели Леброн Джеймс пред медиите отвъд океана.

Няма да седя тук и да говоря за това какви трябва да бъдат критериите за тази награда или какви са. Това се промени през годините, откакто съм в тази лига. Понякога MVP е най-добрият играч от най-добрия отбор, понякога е баскетболистът с най-добрия сезон откъм статистика. Янис имаше адски силен сезон. Това мога да кажа”, добави крилото, който има на сметката си наградите за Най-полезен играч в лигата през 2009, 2010, 2012 и 2013 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани