18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛамаркъс Олдридж се завръща, ще се присъедини към Бруклин (видео)

Ламаркъс Олдридж се завръща, ще се присъедини към Бруклин (видео)

36-годишният баскетболист е постигнал договорка с Нетс за един сезон

Бруклин продължава да оформя състава си за новия сезон в НБА. „Мрежите“ се разбраха с Ламаркъс Олдридж, който се завръща на терена след около 5-месечна пауза.

Според медиите отвъд океана, договорът между двете страни ще бъде за година на стойност $2.6 млн. Това означава, че 36-годишният баскетболист ще бъде отново на паркета само пет месеца, след като обяви оттеглянето си, заради проблеми със сърцето.

В последните седмици Ламаркъс Олдридж е преминал прегледи при няколко лекари, които са дали своето разрешение той да играе отново. През април той бе диагностициран с аритмия, след като състоянието му се влоши по време на мач срещу Лейкърс.

211-сантиметровото тежко крило подписа за първи път с Нетс през март, след като откупи договора си от Сан Антонио. Като част от Бруклин Ламаркъс Олдридж изиграва 5 мача, в които записва средно по 12.8 точки, 4.8 борби и 2.6 асистенции.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани