21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Васил Евтимов: Трагедия, нагласена работа, за да може Левски...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Васил Евтимов: Трагедия, нагласена работа, за да може Левски и ЦСКА да играят финал

Това е цирк, това е подигравка с моя отбор, недоволен сред полуфинала за Купата бе треньорът на Черноморец

Ще кажа само едно нещо – баскетбол в България никога няма да има. Никога. Това е цирк, това е подигравка с моя отбор, с моите играчи. Казвам го пред всички, това е цирк. Трагедия. Нагласена работа, за да може Левски и ЦСКА да играят финал. За това ли се прави така?! Смешна работа. Цирк, съдийството под всякаква критика. Могат да ме накажат, могат да правят каквото искат. Безобразие“, недоволен бе треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Левски със 73:77 в първия мач от полуфиналите на Купата в София.

Как да се върнем, когато ние играем 5 на 8?! Всеки път има фаул. Как да стане?! Само глупости. В България никога няма да има баскетбол, докато няма някакви промени със съдийството и не знам още с какво. Трагедия, мен ме е срам, че днес бях на телевизията. Боли ме за хората, че гледаха този цирк. Левски ги поздравявам, биха ни. Казвам го като мъжкар, загубихме мача, но не по този начин. Това бе българска трагедия“, каза още бившият национал. 

„Ние за плейофите ще се фокусираме, но лошото е, че моите момчета не го заслужават това. Те полагат страшно много труд, накрая някой така да излезе и да им се подиграва. Направихте грешка, каква грешка нали горе има монитори и се гледа. Не една, не две, не три. Приключваме с този турнир, фокусираме се върху останалите мачове, но съм страшно разочарован. Трета година съм тук, баскетбол в България никога няма да има. Това е„, завърши Васил Евтимов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани