3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Бойко Миленков: Голяма мъка за гледане

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Бойко Миленков: Голяма мъка за гледане

Един отбор не трябва да спира да тренира, защото всичко приключва, коментира треньорът на Берое

„Повод за усмивка има и това е, че не загубихме с 30 точки. Голяма мъка за гледане, убеден съм. Говоря за моя отбор. Не може да влезем в нападение. Не си знаем комбинациите, не си знаем нищо. Това е… Да, сменихме играчи, но както казах и преди, не може без да се тренира. Каквито и проблеми да има един отбор, те не са фатални, те са временни. Момчетата в никакъв случай не трябва да спират да тренират. Явно аз не мога да им въздействам, ако може приятели, родители да им обяснят„, каза след двубоя от 1/4-финалите за Купата в София треньорът на Берое Бойко Миленков, чийто тим загуби от Левски със 78:85. 

Един отбор не трябва да спира да тренира, защото всичко приключва. Смятам, че можем да изглеждаме доста по-добре. Няма да сме уникални, можем да сме по-добри. Ние не знаем нищичко и изглеждаме по един безобразен начин, и е трън в окото на зрителя този баскетбол, който играем„, каза още наставникът на старозагорци.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани