11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Алекс Симеонов: Левски - ЦСКА безспорно ще бъде нещо...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Алекс Симеонов: Левски – ЦСКА безспорно ще бъде нещо специално

Нашите центрове се бореха като лъвове, сподели крилото на ЦСКА

Борихме се много. Искам да поздравя Балкан, направиха прекрасен мач. Вкараха много трудни стрелби от наши добри и лоши наши защити. Вкарваха доста. Нашите центрове се бореха като лъвове. Смятам, че взехме борбата срещу тях, категорично. Относно финала с Левски, за мен това е трети финал с Левски на Купата. Левски – ЦСКА безспорно ще бъде нещо специално. Това е много хубаво, че се случва. Мисля, че за първи път в този формат на Купата се случва. Така, че се надявам залата да се напълни, да покажем един добър баскетбол, да зарадваме хората и малко да се вдигне посещаемостта на нашия спорт„, сподели баскетболистът на ЦСКА Алекс Симеонов след успеха над Балкан с 82:80 в драма с продължение на полуфиналите за Купата.

Ако си спомняте, в началото на сезона Спартак тотално ни унищожи в нашата зала. След това лека-полека, тухла по тухла градихме, всеки един наш мач бе труден, който спечелихме в онзи състав. Ние сме свикнали да водим такива завързани двубои, битки. Донякъде този труден сезон, който имаме до момента, ни помогна за тази среща чисто психологически„, добави крилото, който остави на сметката на „червените“ в тази среща 15 точки и 5 борби.

Това е финал, аз съм казвал много пъти, че за мен мачовете с Левски винаги са специални. Ние излизаме да победим, те ще излязат за същото. В този мач класирането няма никакво значение. Те ще са пределно мотивирани и мобилизирани. Треньорският им щаб сега ще измисли неща, с които да ни спре, ние ще сторим същото. Така, че ще бъде една невероятна битка. Надявам се ние да излезем победители„, завърши Алекс Симеонов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани