7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Асен Великов: Грозни сцени, имаше и хвърлени бутилка и...

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Асен Великов: Грозни сцени, имаше и хвърлени бутилка и монети

Тройката на Чернокожев ни даде увереност, сподели капитанът на Левски

За жалост, грозни сцени. Смятам, че се получи много равностоен и оспорван мач. Интересен за публиката. В интерес на истината не видях какво се случи точно под коша, но е факт, че нещата ескалираха много преди това. Хвърли се бутилка по терена, хвърляха се по нас някакви стотинки, не че е от голямо значение. Аз лично усещах, че ситуацията, ако продължи да е такава и двубоят е толкова оспорван, нещата накрая може да излязат извън контрол. За жалост и така се случи, но това е част от спорта. Това не е първият такъв скандал. Има ги. Публиката иска прекалено много Балкан като домакин да е на финал, да се борят за Купата„, сподели капитанът на Левски Асен Великов след успеха над „зелените“ с драматичното 74:73 в Ботевград.

Мисля, че и двата отбора показахме нетолкова добър баскетбол, с твърда игра, много единоборства, много битка. Ако съдиите са допуснали някакви грешки, мисля, че е било и в двете посоки, не е било само в едната. Поведохме с една комфортна преднина, до полувремето контролирахме много добре мача, играехме добре в защита и ни се получаваха нещата. Бяхме вкарали 40 точки и ги лимитирахме до 34 в тяхната зала. Но за жалост имахме един спад, с който мачът стана равен за отрицателно време и когато е полуфинал, когато си в тази зала, с тези фенове, където е удоволствие да си и в гостуващия отбор, Балкан се вдигна и накрая се очакваше мачът да върви равностоен. Искам да отбележа много важна тройка на Чернокожев, беше ключова, това ни даде увереност и накрая успяхме да удържим нещата“, каза още гардът на „сините“.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: След драма и прекъсване, ключова защита на Радич прати Левски на полуфинал

Не мисля, че тези сцени ще ни повлияят по някакъв начин. Ние излизаме на финала, но със сигурност ще бъдем готови. Към днешна дата сме много по-добре отпреди 1-2 седмици. Надявам се да направим още по-добър мач от този в Самоков, който изиграхме там. На този етап смятам, че Левски и Рилски заслужено са на финал. Надявам се хората да останат доволни от двубоя, който ще изиграем в понеделник“, завърши Асен Великов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани