8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Алекс Симеонов: Ние сме много добър колектив

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Алекс Симеонов: Ние сме много добър колектив

Това е може би най-важното нещо, което ни помага да успяваме и да печелим, допълни един от рождениците в състава на Рилски

Подарихме си Купа по по-труден начин за нас. За мен всичко се реши в третата част, когато наваксахме пасива от 8 точки. Левски влезе в последната четвърт с 2 точки пред нас. Играха страхотно днес и искам да ги поздравя. Феноменална стрелба. Не знам колко процента са от тройката. Такова нещо рядко се случва. Бяха се подготвили. Играха освободено. Поздравления за Левски“, каза крилото на Рилски спортист Алекс Симеонов след като вдигна Купата на България навръх рождения си ден.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски стана третият, защитил Купата в последните две десетилетия

Ние вкарахме няколко трудни шута. Имахме някои добри борби в нападение. Така нещата се обърнаха в наша полза. Определено ни липсват повече такива мачове. Имаме срещи, които свършват с по 35 точки разлика. Това е на базата на финансовото положение на клубовете в цяла Европа. Хората се опитват да правят с по-малко средства баскетбол. Надявам се това да свърши възможно най-скоро. Надявам се да се засили още конкуренцията. Това ще помогне на нас, българските играчи и на младите„, допълни баскетболистът на самоковци, който оформи дабъл-дабъл при победата над Левски с 92:86 – 17 точки и 10 борби.

Имаме по-дълга пейка от повечето отбори. Но това, което ни дава огромно предимство е това, че ние сме много добър колектив, има изключително разбирателство между нас. Това е може би най-важното нещо, което ни помага да успяваме и да печелим„, добави Алекс Симеонов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани