11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тити Папазов: Не съм очаквал да е толкова лесно

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Тити Папазов: Не съм очаквал да е толкова лесно

Идеята ни е да играем агресивна защита, заяви треньорът на Левски Лукойл

При всички положения не съм очаквал да е толкова лесно. Съперникът има много повече достойнства. Опитаха се в началото, но при нас има много повече свежест и ротация. Това не може да не отдаде отражение върху резултата. Преминахме в следващата фаза. Дали си победил с 1 или с 39 точки е без значение. По-добре е така, когато си запазил част от играчите. Само Йордан Минчев игра 23 минути„, заяви пред Max Sport треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си над Спартак със 101:62 на 1/4-финалите за Купата.

Ние имаме това, което имаме като потенциал с играчите, които разполагаме. Идеята ни е да играем агресивна защита на базата на тази дълга ротация. Основното в нападение е класата ни. Прекалено добре звучи и е нереално да играем с такава успеваемост от тройката. Най-важното е да играем с агресия и самочувствие, за да може да преодолеем и следващия съперник, който и да е той“, каза още наставникът на столичани, които утре вечер ще се борят за място на финала.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Левски Лукойл с разгром за полуфинал

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани